Recept Pštrosí steak s balsamikovým octem a olejem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Steaky naklepeme a dáme do mísy na pečení. Umícháme všechny ingredience, nalijeme na steaky a marinujeme asi 4 - 6 hodin. Maso několikrát otočíme. Marinovaný steak dáme na gril a opékáme 4 - 5 minut na každé straně. Během pečení maso potíráme marinádou. Nejlépe chutná se šťouchanými brambory, roqueforem a zelenými fazolovými lusky.

Recept je z kategorií: Pštros

Nahlásit recept

  • 08.12.01 vloženo
  • 11098x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pštrosí steaky
  • 1/2 šálku balsamikového octa
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce panenského olivového oleje
  • 2 lžíce bazalkových listů
  • 1 lžička hořčice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pštrosí steak s balsamikovým octem a olejem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Francouzská česnečka vhodná k večeři Francouzská česnečka vhodná...
Hruškový koláč Hruškový koláč
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz