Recept Pštrosí steak s balsamikovým octem a olejem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Steaky naklepeme a dáme do mísy na pečení. Umícháme všechny ingredience, nalijeme na steaky a marinujeme asi 4 - 6 hodin. Maso několikrát otočíme. Marinovaný steak dáme na gril a opékáme 4 - 5 minut na každé straně. Během pečení maso potíráme marinádou. Nejlépe chutná se šťouchanými brambory, roqueforem a zelenými fazolovými lusky.

Recept je z kategorií: Pštros

Nahlásit recept

  • 08.12.01 vloženo
  • 10954x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 pštrosí steaky
  • 1/2 šálku balsamikového octa
  • 4 lžíce medu
  • 4 lžíce panenského olivového oleje
  • 2 lžíce bazalkových listů
  • 1 lžička hořčice

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pštrosí steak s balsamikovým octem a olejem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Těstoviny primavera s chřestem Těstoviny primavera s chřestem

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz