Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pepino Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuře rozkrájíme na menší porce, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a zvolna smažíme na oleji dozlatova. Jakmile je kuře měkké, dáme ho stranou na teplo. Mezitím v jiné nádobě osmažíme na olivovém oleji nasekanou cibuli, rajčata nakrájená na čtvrtky, třený česnek a na nudličky nakrájenou šunku, zalijeme vínem a dusíme, až je šťáva částečně vydušená. Přelijeme přes jednotlivé porce kuřete.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
Podáváme s opečenými brambory.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Provensálské kuře