Recept Provensálské kuře v pomalém hrnci

spiser Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Provensálské kuře v pomalém hrnci

Postup

Vsechny ingredience, krome bazalky, dejte do pomalého hrnce a promíchejte. Varte zakryté na LOW 7-9 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny. Pri podávání posypte bazalkou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.06.07 vloženo
  • 4766x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-9 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg kurecích stehen nebo prsou bez kuze a kostí, rozdelené na ctvrtky
  • 2 paprikové lusky, nakrájené na prouzky
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 750 ml konzervovaných rajcat, bez nálevu
  • 3 rozetrené strouzky cesneku
  • 1/4 KL soli
  • 1/4 KL tymiánu
  • 1/4 KL drceného fenyklu
  • 3 prouzky pomerancové kury
  • 100 ml nakrájené cerstvé bazalky.

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambory, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Provensálské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...
Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Jahodový pohár Jahodový pohár
Reveňový koláč Reveňový koláč

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz