Recept Provensálské kuře v pomalém hrnci

Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Provensálské kuře v pomalém hrnci

Postup

Vsechny ingredience, krome bazalky, dejte do pomalého hrnce a promíchejte. Varte zakryté na LOW 7-9 hodin, nebo na HIGH 3-4 hodiny. Pri podávání posypte bazalkou.

Recept je z kategorií: Pokrmy z jednoho hrnce

Nahlásit recept

  • 26.06.07 vloženo
  • 4621x zobrazeno

Čas přípravy

  • 3-9 hodin

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 1 kg kurecích stehen nebo prsou bez kuze a kostí, rozdelené na ctvrtky
  • 2 paprikové lusky, nakrájené na prouzky
  • 1 cibule, nakrájená na kosticky
  • asi 750 ml konzervovaných rajcat, bez nálevu
  • 3 rozetrené strouzky cesneku
  • 1/4 KL soli
  • 1/4 KL tymiánu
  • 1/4 KL drceného fenyklu
  • 3 prouzky pomerancové kury
  • 100 ml nakrájené cerstvé bazalky.

Doporučená příloha

  • Testoviny, rýze, brambory, chléb.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Provensálské kuře v pomalém hrnci

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Podzimní hřejivá dýňová polévka Podzimní hřejivá dýňová...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty
Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Kuřecí nugetky s hořčicovo - medovým krémem Kuřecí nugetky s hořčicovo...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz