Recept Provensálské kuře v balíčku
Labužník paraplic... Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Kuře rozdělíme na 8-10 dílků, každý osolíme, opepříme, hojně potřeme česnekem, posypeme provensálskou směsí a porce zabalíme do plátku slaniny. Sepneme párátkem, opečeme na oleji do červena. Pak nalejeme tuk po opečení do zapékací misky, vložíme na něj balíčky, přidáme nakrájená rajčata a lehce posypeme provensálským kořením. Pečeme asi 45 minut, nakonec posypeme bazalkou.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
- 21.02.04 vloženo
- 3960x zobrazeno
Ingredience
- 1 kuře
- 8-10 plátků anglické slaniny (podle počtu naporcovaných dílků kuřete)
- 1/2 kg rajčat
- 2 lžíce oleje
- česnek
- provensálské koření
- 2 lžíce sekané čerstvé bazalky (nebo 1 lžíce sušené)
- sůl
- mletý pepř
Doporučená příloha
Vařené brambory
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Provensálské kuře v balíčku
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Provensálské kuře v balíčku
359 příspěvků 25.1.09 03:43
moc děkuji za pochvalu. Ráda zkouším nové věci a snažím se na Labužníka dávat to, co nám chutnalo.
Jinak k tomu kuřeti - já nechávám kůži, máme ji rádi upečenou. Ale vím, že každý ji v oblibě nemá.
Přeji Ti moc hezký den a také hezčí počasí, než jaké je dnes dnes u nás.
Paraplíčko, píšeš moc pěkné recepty
Tento zajisté vyzkouším. Ráda bych se však
poptala, necháváš na porcích kuřete kůži?
Přeji Ti pěkný zbytek weekendu!