Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
sivakova Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Dužinu nakrájíme na krychličky o hraně asi 2cm, které necháme vařit 15 minut v cukerném roztoku. Povařenou tykev necháme necháme ležet přes noc v cukerném roztoku a druhý den ji v témže roztoku znovu povaříme sai 10 minut. To opakujeme celkem 5 dnů. Poslední den vyjmeme tykev z roztoku, necháme ji důkladně okapat a obalíme jemným krystalovým cukrem. Tykev potom rozložíme na plech pokrytý pečícím papírem a necháme na vzduchu usušit.Proslazenou tykev používáme do různých moučníků.
Recept je z kategorií: Konzervace ovoce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Proslazená Veltrusská tykev