Recept Přírodní řízek v bylinkové omáčce

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Řízky den předem naklepeme, osolíme, opepříme a na jeden den naložíme do oleje. Druhý den olej scedíme na pánev a řízky opečeme. Než změknou, připravíme si bylinkovou omáčku: na vyšší pánev nalijeme smetanu, přidáme sýr, necháme rozpustit, přisypeme nakrájenou šunku, opepříme a na závěr přidáme bylinky. *Poznámka:* Je-li omáčka příliš hustá, můžete ji zředit trochou mléka. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Kotlety

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 4166x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové řízky
  • kelímek smetany *(215 g)*
  • hermelín
  • 150 g nivy
  • 2 obdélníčky plnotučného taveného sýra *(à 50 g)*
  • 100 g šunky
  • pepř
  • hrst čerstvých bylinek *(tymián, bazalka, oregáno)*
  • sůl
  • olej.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Přírodní řízek v bylinkové omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Borůvkový koláč se strouhaným perníkem Borůvkový koláč se...
Novoroční čočka s houbami Novoroční čočka s houbami
Chilli con carne Chilli con carne
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz