Recept Přírodní řízek v bylinkové omáčce

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Řízky den předem naklepeme, osolíme, opepříme a na jeden den naložíme do oleje. Druhý den olej scedíme na pánev a řízky opečeme. Než změknou, připravíme si bylinkovou omáčku: na vyšší pánev nalijeme smetanu, přidáme sýr, necháme rozpustit, přisypeme nakrájenou šunku, opepříme a na závěr přidáme bylinky. *Poznámka:* Je-li omáčka příliš hustá, můžete ji zředit trochou mléka. Čerpáno z časopisu Ano.

Recept je z kategorií: Kotlety

Nahlásit recept

  • 23.02.07 vloženo
  • 3969x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 vepřové řízky
  • kelímek smetany *(215 g)*
  • hermelín
  • 150 g nivy
  • 2 obdélníčky plnotučného taveného sýra *(à 50 g)*
  • 100 g šunky
  • pepř
  • hrst čerstvých bylinek *(tymián, bazalka, oregáno)*
  • sůl
  • olej.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Přírodní řízek v bylinkové omáčce

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Grilovaný pstruh

Nejlepší recepty

Karbanátky Karbanátky
Vepřové kotlety na pivě Vepřové kotlety na pivě
Tagliatelle s rukolou a sušenou šunkou Tagliatelle s rukolou a...
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh
Krůtí nudličky s feferonkami Krůtí nudličky s feferonkami

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz