Recept Přírodní řízek s hořčicí

Tresinka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Maso naklepeme, osolíme, mírně opepříme a na jedné straně potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdřív ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až slyšíme, že stéká voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a smažíme tentokrát už bez pokličky. Tyto řízky můžeme dělat i z kuřecího nebo krůtího masa :)) .

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 15.05.04 vloženo
  • 11668x zobrazeno

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice nebo kotlety
  • plnotučná hořčice
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka

Doporučená příloha

  • Vařené brambory, bramborová kaše, hranolky, krokety

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Přírodní řízek s hořčicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Banány po amsterodamsku

Nejlepší recepty

Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Česnečka podle šéfkuchaře Česnečka podle šéfkuchaře
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz