Recept Přírodní řízek s hořčicí

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso naklepeme, osolíme, mírně opepříme a na jedné straně potřeme hořčicí. Necháme chvilku odležet a potom maso obalíme v hladké mouce z obou stran. Na pánvi rozehřejeme tuk a smažíme nejdřív ze strany s hořčicí. Pánev přikryjeme poklicí. Až slyšíme, že stéká voda z poklice do tuku, tak maso otočíme a smažíme tentokrát už bez pokličky. Tyto řízky můžeme dělat i z kuřecího nebo krůtího masa :)) .

Recept je z kategorií: Minutky

Nahlásit recept

  • 15.05.04 vloženo
  • 10771x zobrazeno

Ingredience

  • 4 plátky vepřové krkovice nebo kotlety
  • plnotučná hořčice
  • sůl
  • pepř
  • hladká mouka

Doporučená příloha

  • Vařené brambory, bramborová kaše, hranolky, krokety

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Přírodní řízek s hořčicí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Štika na smetaně Štika na smetaně
Králík pečený na česneku Králík pečený na česneku
Horké maliny se zmrzlinou Horké maliny se zmrzlinou
Hovězí znojemská pečeně Hovězí znojemská pečeně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz