Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Z konzervy oddělíme sádlo a zpěníme na něm drobně pokrájenou cibuli. Přidáme na kousky pokrájené maso a vidličkou rozmačkáme. Ochutíme rozetřeným česnekem, kmínem, majoránkou a osolíme. Syrové brambory oloupeme a pokrájíme na hranolky. Smícháme s masem a rozložíme do tukem vymazaného, strouhankou vysypaného pekáčku a upečeme. Čerpáno z Praktické ženy (7/1998).
Recept je z kategorií: Vepřové maso
zelenina ve všech úpravách
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Prejtové brambory (do batohu)