Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuličky řepy procedíme z nálevu, osušíme a uřízneme vršek, ten si schováme a dole upravíme seříznutím plošku, aby kulička stála. V kuličce vytvoříme důlek, hmotu si opět schováme a důlky naplníme nádivkou ze zdobičky. Tvarohová - tvaroh, sůl, pepř a změklé máslo vložíme do mísy a ručním šlehačem za přidávání smetany nebo mléka naředíme do správné hustoty, t.j. ne řídké, nakonec přidáme najemno ukrouhaný křen. Pokud nebude spotřeba příliš velká, volíme polovinu ingrediencí. Sýrová - měkký sýr, sůl, pepř a změklé máslo ušleháme v míse za přidání smetany, nakonec přidáme najemno posekané zbytky červené řepy. Nádivky jsem uvedla jen pro orientaci, každý může tvořit podle své vlastní fantazie, přidáním mletých oříšků, oliv, parmské šunky, ančovičky, bylinky atd. Jsou to perfektní minisoustíčka... Zdroj: sousedka Jana Kohuláková
Recept je z kategorií: Chuťovky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Předkrm z červené řepy