Recept Pražský flamendr

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Asi dvě třetiny cibule nakrájíme najemno a na sádle (oleji) osmahneme dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájené maso, osolíme a krátce osmahneme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku, drcený česnek, kmín, kečup. Osmahneme, dle potřeby podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme najemno nakrájený zbytek cibule a nakrájené papriky. Zvolna dohotovíme. Pokrm nezahušťujeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 13617x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g zadního hovězího masa
  • 3 lžíce sádla nebo oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 200 g cibule
  • 200g paprik
  • pivo
  • sůl
  • mletá paprika
  • česnek
  • drcený kmín.

Doporučená příloha

  • Podáváme se slaným pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pražský flamendr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Pražský flamendr

rastoba
492 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Pražský flamendr

Chtěla bych jen poznamenat, že jsem kdysi podle nějakého receptu vařila „Pražského flamendra“ a vím, že jsem tam dávala asi 400 g podušených žampiónů a místo kečupu skoro celý rajčatový protlak - a bylo to úžasně dobrý. Třeba to i Vám bude takto chutnat víc.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Mrkvový salát Mrkvový salát
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Květáková polévka Květáková polévka
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz