Recept Pražský flamendr

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Asi dvě třetiny cibule nakrájíme najemno a na sádle (oleji) osmahneme dozlatova. Přidáme nadrobno nakrájené maso, osolíme a krátce osmahneme. Jakmile maso pustí vlastní šťávu, přidáme mletou papriku, drcený česnek, kmín, kečup. Osmahneme, dle potřeby podlijeme pivem a dusíme téměř doměkka. Pak přidáme najemno nakrájený zbytek cibule a nakrájené papriky. Zvolna dohotovíme. Pokrm nezahušťujeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 11300x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400g zadního hovězího masa
  • 3 lžíce sádla nebo oleje
  • 1 lžíce kečupu
  • 200 g cibule
  • 200g paprik
  • pivo
  • sůl
  • mletá paprika
  • česnek
  • drcený kmín.

Doporučená příloha

  • Podáváme se slaným pečivem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pražský flamendr

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
rastoba
492 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pražský flamendr

Chtěla bych jen poznamenat, že jsem kdysi podle nějakého receptu vařila „Pražského flamendra“ a vím, že jsem tam dávala asi 400 g podušených žampiónů a místo kečupu skoro celý rajčatový protlak - a bylo to úžasně dobrý. Třeba to i Vám bude takto chutnat víc.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Domácí svíčková omáčka

Nejlepší recepty

Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Pečená kachna s jablky a rozinkovou omáčkou Pečená kachna s jablky a...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz