Recept Pražské zelňáky

Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Přidáme nadrobno nakrájené zelí a česnek (můžete si česneku podle chuti přidat více). Krátce podusíme a necháme zchladnout. Mezitím nastrouháme oloupané syrové brambory, slijeme přebytečnou vodu a promícháme je s připraveným zelím, moukou, vejci, majoránkou a dochutíme pepřem a solí. Smažíme na oleji jako bramboráky a ihned podáváme.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 10.10.02 vloženo
  • 6699x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg brambor
  • 600 g hladké mouky
  • 300 g kysaného zelí
  • 150 g anglické slaniny
  • 4 vajíčka
  • 3 stroužky česneku
  • lžička majoránky
  • mletý pepř a sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pražské zelňáky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Karbanátky Karbanátky
Španělský ptáček podle babiček Španělský ptáček podle babiček
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz