Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Přidáme nadrobno nakrájené zelí a česnek (můžete si česneku podle chuti přidat více). Krátce podusíme a necháme zchladnout. Mezitím nastrouháme oloupané syrové brambory, slijeme přebytečnou vodu a promícháme je s připraveným zelím, moukou, vejci, majoránkou a dochutíme pepřem a solí. Smažíme na oleji jako bramboráky a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pražské zelňáky