Recept Pražské zelňáky
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Na kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi. Přidáme nadrobno nakrájené zelí a česnek (můžete si česneku podle chuti přidat více). Krátce podusíme a necháme zchladnout. Mezitím nastrouháme oloupané syrové brambory, slijeme přebytečnou vodu a promícháme je s připraveným zelím, moukou, vejci, majoránkou a dochutíme pepřem a solí. Smažíme na oleji jako bramboráky a ihned podáváme.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
- 10.10.02 vloženo
- 7361x zobrazeno
Ingredience
- 1 kg brambor
- 600 g hladké mouky
- 300 g kysaného zelí
- 150 g anglické slaniny
- 4 vajíčka
- 3 stroužky česneku
- lžička majoránky
- mletý pepř a sůl
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pražské zelňáky
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pražské zelňáky