Recept Pravý hospodský guláš

aneb Haškův guláš

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Na tuku osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, vložíme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, mírně zalijeme a dusíme doměkka. Během dušení zahustíme strouhaným chlebem, přidáme kečup, vložíme nasekanou feferonku a krátce podusíme. Při podávání každou porci zdobíme nastrouhaným křenem a plátky kapie.

Recept je z kategorií: Směsi mas

Nahlásit recept

  • 8007x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 350 g předního hovězího masa
  • 200 g vepřové plece
  • 2 lžíce sádla
  • 100 g chleba
  • 300 g cibule
  • 2 lžíce strouhaného křenu
  • 3 lžíce kečupu
  • 100 g kapie
  • pepř
  • feferonka
  • voda na podlití

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pravý hospodský guláš

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Velikonoční tvarohový bochánek Velikonoční tvarohový bochánek

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz