Recept Prácheňská polévka

Labužník Tulinka02 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Prácheňská polévka

Postup

Z masa uvaříme hovězí vývar. Na trošce tuku osmažíme nakrájenou cibuli a polévkovou zeleninu. Osmaženou zeleninu zalijeme vývarem, přidáme žampióny nakrájené na plátky, vše povaříme, zahustíme jíškou z tuku a hladké mouky, opět povaříme. Na konec zaklechtáme do polévky vejce a přidáme kostičky vařeného hovězího masa a sekanou petrželku.

Recept je z kategorií: Masové polévky

Nahlásit recept

  • 09.09.07 vloženo
  • 37659x zobrazeno

Ingredience

  • Hovězí maso na vývar
  • směs polévkové zeleniny
  • 1 cibule
  • 200 g žampiónů
  • 1 vejce
  • 2 lžíce másla nebo sádla
  • 1 lžíce hladké mouky
  • petrželka

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Prácheňská polévka

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Květáková polévka Květáková polévka
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Kuřecí prsíčka v plátku šunky Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz