Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Cibuli nasekáme nadrobno, opečeme ji na na dvou lžících másla, zasypeme jednou lžící mouky, prosmahneme, zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a povaříme do hustší omáčky. Žampiony nakrájíme na plátky, podusíme je na dalších dvou lžících másla a přendáme do zapékací misky. Na žampiony položíme poloviny natvrdo uvařených vajec, osolíme, zalijeme omáčkou a posypeme jemně nastrouhaným čedarem. Vložíme do mírně vyhřáté trouby a zapečeme. Hotové sypeme nasekanou petrželkou. Tip: Do bešamelové omáčky můžeme nastrouhat stroužek česneku. (Nebo dva..:-))
Recept je z kategorií: Bezmasá jídla
vařené brambory s máslem a petrželkou
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Povelikonoční sýrová vejce
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
Gertrud, tady přijdou na každého jen dvě vajíčka, tak to se snad zvládne bez pohromy…:-))))
12 příspěvků 25.1.09 03:43
Byla jsem , už je to hodně jar, na svém severském statku, na velikonoce.
Syn souseda bohouš. vykoledoval asi 30 vajec, vařených. hezky zdobených.
Když je a se ukázal, pustil se do nich. Během krátké chvilky je měl všechny v sobě. Sežral je. Měl je v sobě jen pár minut.