Recept Povelikonoční červený koktejl - Koktajl z czerwonych warzyw
gmp Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Trochu zdraví po velkonocích. Recepis od intenautky Anety Kosila.
Postup
Zeleninu očistit pokrájet, umixovat se sklenkou minerálky nebo jogurtem a vypít.
Recept je z kategorií: Nápoje Ostatní nápoje
- 03.04.13 vloženo
- 3922x zobrazeno
Ingredience
- 2 mrkve
- ½ červené kapie
- 1 velké zralé rajče
- 1 menší čerrvená řepa
- Sladká paprika mletá
- 2 dl minerální vody – silnější povahy nahradí jogurtem
- ½ citron – šťáva
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku3.4.13 22:37
Zvolila jsem strouhání. Zalila minerálkou a ochutnala. Bylo to strašný!!! Přidala jsem bazalku, další citrónovou šťávu, trochu čerstvě mletého barevného pepře a kostky ledu a dala sklenici do lednice. Budete se divit. Bazalka to celé provoněla a vznikl osvěžující nápoj, pravda, velmi nezvyklé chuti. Vegetariáni, vegani a milovníci zdravého životního stylu budou jásat!
Líbí se mi Uvaření se již líbí 4 labužníkůmDiskuse k receptu Povelikonoční červený koktejl - Koktajl z czerwonych warzyw
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Povelikonoční červený koktejl - Koktajl z czerwonych warzyw
A kdyby vás to zajímalo, zmizely fotky gmp!!!
Ta moje strouhaná záležitost neodpovídá receptu! V původním receptu se mluví o mixování a ve sklenicích to taky tak vypadalo! Co to s těma fotkama, admini, děláte? Jdu vám to napsat ještě jinam!
Kdyby vás to zajímalo, sklenice stojí tam, kde jsem ji ve středu v noci nechala (k zachování stejných experimentálních podmínek). Bazalka je stále svěží, leč povážlivě rudne.
Že by mrtvice?
Dílčí výsledek výzkumu: v souladu s tezemi zdravovýživářů - nepřehánějte to s dávkováním!
2904 příspěvků 4.4.13 08:29
V Krakowe som sa o to pokúšala tiež. Teda, bolo to niečo podobné. Červenú repu mám rada, v podstate sa nebojím ničoho, ale…
Přežila jsem.
Jako důkaz o posílení duševních schopností připisuji noční nápad, přidat do oného tenoučké plátky řapíkatého celeru.
Jako důkaz nepříčetné zdravosti oného, vám sděluji, že snítka bazalky, zapíchnutá ve strouhanině a ponechaná i se sklenicí v noci u počítače, jeví se velmi svěží a do rána se naučila sanskrt.
@gmp Dobrá zpráva: listy červené řepy lze upravit jako špenát!
Myslíš překladatelský oříšek? Šlak Tě tref, podceňovači! Koukni nahoru! A zatím žiju! Ale na hlavu padlá jsem, to jo, to joo! To je trefný!
Jen si dej, ať v tom nejsem sama! Ale vážně, tohle si svého konzumenta najde. Divný to je, to jo, ale píšu a usrkávám bez šklebů.
Jednou jsem dostala darem omlazovací kúru z černé ředkve, takový ampulky - a TO byla hrůza!!!
V nasi stolni spolecnosti se neco podobneho dava pit za trest! babo (je to hruza, nekoho oslovovat „babo“, o „tlusta“ nemluve!), obdivuji nasazeni, s jakym jdes do veci.
Chlapíčci to taky nechtěli…
2904 příspěvků 3.4.13 16:05
Si toho vypil???
Tady je to takový trochu oříšek. Budeš dohlavytrefená či pohlavětrefená. Nebo dokonce hlavnětrefená.
Příspěvek upraven 03.04.13 v 13:26
Návštěva veleoblibující červenou řepu, jak to mám stihnout?! A mám jí to dát s tím smetím? Asi jo, podle fotky. Jestli mi to hodí na hlavu!!!