Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Mrakoplas Francouzská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
V pekáčku rozehřejeme máslo, přidáme na půlkolečka nakrájenou šalotku, nasekaný česnek a špenát. Stehýnka osolíme a vložíme do pekáčku. Posypeme pepřem, kmínem a Provensálským kořením. Podlijeme 1dl vody a pečeme při 200 °C. Postupně přiléváme Portské víno a výpekem poléváme maso. Upečená stehýnka vyjmeme, do výpeku vmícháme šlehačku, polovinu nastrouhaného Ementálu a případně zahustíme jíškou. Vrátíme stehýnka, poklademe je proužky sušené šunky, zasypeme sýrem a krátce zapečeme.
Recept je z kategorií: Kuřecí maso
brambory
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Poulet à èpinard