Recept Posírovaný halibut se špenátem a jasmínovou rýží

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z kořenové zeleniny, vína, citronu, koření a vody připravíme rybí várku, do které vložíme očištěné porce halibuta. Posírujeme 3-4 minut. Očištěný špenát orestujeme na česneku a olivovém oleji a ochutíme pepřem a solí.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.02.02 vloženo
  • 3845x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce halibuta
  • 4 porce čerstvého špenátu
  • 4 porce jasmínové rýže
  • 1 dl bílého vína
  • 1 mrkev
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • petržel
  • bobkový list
  • nové koření
  • 2 plátky citronu
  • olivový olej
  • bílý pepř
  • celý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Jako přílohu podáváme jasmínovou rýži.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Posírovaný halibut se špenátem a jasmínovou rýží

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Kapustičky na slanině

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí tortilla s rajčaty a ledovým salátem Kuřecí tortilla s rajčaty a...
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz