Recept Posírovaný halibut se špenátem a jasmínovou rýží

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Z kořenové zeleniny, vína, citronu, koření a vody připravíme rybí várku, do které vložíme očištěné porce halibuta. Posírujeme 3-4 minut. Očištěný špenát orestujeme na česneku a olivovém oleji a ochutíme pepřem a solí.

Recept je z kategorií: Ryby

Nahlásit recept

  • 04.02.02 vloženo
  • 4337x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 porce halibuta
  • 4 porce čerstvého špenátu
  • 4 porce jasmínové rýže
  • 1 dl bílého vína
  • 1 mrkev
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • petržel
  • bobkový list
  • nové koření
  • 2 plátky citronu
  • olivový olej
  • bílý pepř
  • celý pepř
  • sůl

Doporučená příloha

  • Jako přílohu podáváme jasmínovou rýži.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Posírovaný halibut se špenátem a jasmínovou rýží

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Výborný domácí kečup

Nejlepší recepty

Hruškový koláč Hruškový koláč
Šumavská bramboračka Šumavská bramboračka
Chilli con carne Chilli con carne
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz