Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a na polovině másla orestujeme dozlatova. Přimícháme k bramborové hmotě. Vejce rozklepneme, obsah dáme do většího hrnečku, rozšleháme, osolíme, opepříme a přimícháme k bramborovo-cibulové hmotě. Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, polijeme zbytkem rozpuštěného másla a dáme do předem vyhřáté trouby upéci dozlatova. Přílohu nechám na Vás. Dobrou chuť.
Recept je z kategorií: Bramborová jídla
u nás bílá káva z Melty
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Porýnský bramborový nákyp
No, však si to zaslouží, takový chlapiska. Zdravím.
53 příspěvků 25.1.09 03:43
Já bych k tomu dala asi kus masa:-), myslím, že klukům by to mohlo chutnat … zdravím P.V.