Recept Porýnský bramborový nákyp

bedla Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a na polovině másla orestujeme dozlatova. Přimícháme k bramborové hmotě. Vejce rozklepneme, obsah dáme do většího hrnečku, rozšleháme, osolíme, opepříme a přimícháme k bramborovo-cibulové hmotě. Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, polijeme zbytkem rozpuštěného másla a dáme do předem vyhřáté trouby upéci dozlatova. Přílohu nechám na Vás. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla

Nahlásit recept

  • 05.01.08 vloženo
  • 3146x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg moučných brambor
  • 4 středně velké cibule
  • 70 g másla
  • 4 vejce
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • máslo na vymazání pekáče.

Doporučená příloha

  • u nás bílá káva z Melty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Porýnský bramborový nákyp

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Porýnský bramborový nákyp

bedla
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.1.09 03:43
Re: Porýnský bramborový nákyp

No, však si to zaslouží, takový chlapiska. Zdravím.

leena66
53 příspěvků 25.1.09 03:43
Re: Porýnský bramborový nákyp

Já bych k tomu dala asi kus masa:-), myslím, že klukům by to mohlo chutnat … zdravím P.V.

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Sýrový bramborák

Nejlepší recepty

Štika na smetaně Štika na smetaně
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*
Kuřecí prsa obalená pršutem Kuřecí prsa obalená pršutem
Pórková polévka s cizrnou Pórková polévka s cizrnou

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz