Recept Porýnský bramborový nákyp

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Brambory oloupeme a nastrouháme nahrubo. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a na polovině másla orestujeme dozlatova. Přimícháme k bramborové hmotě.

Vejce rozklepneme, obsah dáme do většího hrnečku, rozšleháme, osolíme, opepříme a přimícháme k bramborovo-cibulové hmotě. Vložíme do máslem vymazaného pekáčku, polijeme zbytkem rozpuštěného másla a dáme do předem vyhřáté trouby upéci dozlatova.

Přílohu nechám na Vás. Dobrou chuť.

Recept je z kategorií: Bramborová jídla


Reklama

Nahlásit recept

  • 05.01.08 vloženo
  • 2683x zobrazeno

Ingredience

  • 1 kg moučných brambor
  • 4 středně velké cibule
  • 70 g másla
  • 4 vejce
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • máslo na vymazání pekáče.

Doporučená příloha

  • u nás bílá káva z Melty

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Porýnský bramborový nákyp

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
bedla 
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 25.01.09 03:43
Re: Porýnský bramborový nákyp

No, však si to zaslouží, takový chlapiska. Zdravím.

 
leena66
52 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Porýnský bramborový nákyp

Já bych k tomu dala asi kus masa:-), myslím, že klukům by to mohlo chutnat … zdravím P.V.

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Špagety s pečenou červenou paprikou Špagety s pečenou červenou...
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz