Recept Portobello Parmigiana Veg

Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Portobello Parmigiana

Postup

Pri nasom experimentovani s tradicnym parmigiana receptom sme experimentovali dalej a k tofu sme pridali aj vyborne hriby Porobello ( babi ich popisala: https://www.labuznik.cz/recept/bezmasy-paprikas-obrazky/. 1- Hriby sme len utierkou ocistili a odkrojili stopku. 2-Osusene Hriby som pouzil cca 10 cm ochutil sol kodrvene korenie koern a dal do ladnicky pokial som pripravoval 3 obal. Podobny ako klasicke cesko- slovensky s preosiatov mukov a vyslahanym vajickom , len prosledna vrstva so struhankou je ochutena zmesou na jemno nastruhaneho parmezanu a na velmi drobno nakrajanej petrzlenovej vnate a sol, korenie , a poriadne premiesane. Vychladene hriby som obalil v muke a vajicku a poslednu struhankovu vrstvu povtlacame aby drzala. Na rozohriatom oleji vyprazame s obidvoch stran do zlatista, a odlozime na papierovu servitku. 2-Tak isto ako s tofu dal som si rozohriat ruru, v nasom pripade ma viac funkcii a rozohrial som grill. Na vysmazane hriby som poukladal stedru davku struhanej mozzarelli a dal zapiect. 3-Omacku som pripravil z na drobno nakrajanej mensej cibule a cesnaku ktoru som dal orestovat na trochu olivoveho oleja podlial drvenyni talianskymi paradajkami vo vlastnej stave ochutil susenym oreganom a solou a korenim , a podusil na slovenske pomery velmi kratko cca 7 minut.Nakoniec som pridal trochu cerstvej bazalky a ziadnu zaprazku. 4-Sevirovali sme to ako teply salat predjedlo poliate tou jednoduchou omackou plus zopar ugrilovanych ochutenych cherry paradajek.

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 25.10.10 vloženo
  • 8158x zobrazeno

Čas přípravy

  • 35

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g, hriby Portobello
  • 2 vajce
  • 1 hrncek múka
  • 3 lyzice parmezán strúhaný
  • 100 g mozzarella
  • 3 lyzice petržlenová vňať
  • 4 lyzice strúhaný parmezán
  • 5 paradajky cherry
  • 400 ml paradajky vo vlastnej šťave drvene
  • 1 malá cibuľka
  • 1strucik cesnak
  • 1 lyzicka oregano sušené
  • 1 lyzica bazalka čerstvá
  • sol,mleté čierne korenie
  • olej na vyprážanie
  • 2 lyzice olivovy olej

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Portobello Parmigiana

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Portobello Parmigiana

jaga13
399 příspěvků 04.11.10 08:03

Bento,
Tvoje recepty jsou pro mně velice inspirativní, poslední výborné jídlo byly smažené portobello plněné masovou směsí na sicilské purpetti…
jsi jeden z mála, co tu ještě zbyli, kvůli nimž stojí zato na labužníka ještě chodit, je smutné sledovat to marné volání po starém labužníkovi, majitelé jsou neprůstřelní a nepotopitelní :cry:

babi
6360 příspěvků 26.10.10 15:58

Bento, a mozna take nejchutnejsi…

Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:59

Bento
794 příspěvků 26.10.10 13:30

Babi mas uplne pravdu , z tych hribov z obchodu tieto su asi najlepsie .

babi
6360 příspěvků 26.10.10 00:59

Bento, ty houby takrka nahradi maso a pro vegeteriany jsou naprosto vyborne. Ja je osobne take velice rada pouzivam, mam hodne receptu a to proto, ze mne chutnaji :palec:

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Kuře se zeleninou a nudlemi (Nikomi udon) Kuře se zeleninou a nudlemi...
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Chilli con carne Chilli con carne
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz