Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Bento Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Pri nasom experimentovani s tradicnym parmigiana receptom sme experimentovali dalej a k tofu sme pridali aj vyborne hriby Porobello ( babi ich popisala: https://www.labuznik.cz/recept/bezmasy-paprikas-obrazky/. 1- Hriby sme len utierkou ocistili a odkrojili stopku. 2-Osusene Hriby som pouzil cca 10 cm ochutil sol kodrvene korenie koern a dal do ladnicky pokial som pripravoval 3 obal. Podobny ako klasicke cesko- slovensky s preosiatov mukov a vyslahanym vajickom , len prosledna vrstva so struhankou je ochutena zmesou na jemno nastruhaneho parmezanu a na velmi drobno nakrajanej petrzlenovej vnate a sol, korenie , a poriadne premiesane. Vychladene hriby som obalil v muke a vajicku a poslednu struhankovu vrstvu povtlacame aby drzala. Na rozohriatom oleji vyprazame s obidvoch stran do zlatista, a odlozime na papierovu servitku. 2-Tak isto ako s tofu dal som si rozohriat ruru, v nasom pripade ma viac funkcii a rozohrial som grill. Na vysmazane hriby som poukladal stedru davku struhanej mozzarelli a dal zapiect. 3-Omacku som pripravil z na drobno nakrajanej mensej cibule a cesnaku ktoru som dal orestovat na trochu olivoveho oleja podlial drvenyni talianskymi paradajkami vo vlastnej stave ochutil susenym oreganom a solou a korenim , a podusil na slovenske pomery velmi kratko cca 7 minut.Nakoniec som pridal trochu cerstvej bazalky a ziadnu zaprazku. 4-Sevirovali sme to ako teply salat predjedlo poliate tou jednoduchou omackou plus zopar ugrilovanych ochutenych cherry paradajek.
Recept je z kategorií: Houby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Portobello Parmigiana
Bento,
Tvoje recepty jsou pro mně velice inspirativní, poslední výborné jídlo byly smažené portobello plněné masovou směsí na sicilské purpetti…
jsi jeden z mála, co tu ještě zbyli, kvůli nimž stojí zato na labužníka ještě chodit, je smutné sledovat to marné volání po starém labužníkovi, majitelé jsou neprůstřelní a nepotopitelní
Bento, a mozna take nejchutnejsi…
Příspěvek upraven 26.10.10 v 15:59
Babi mas uplne pravdu , z tych hribov z obchodu tieto su asi najlepsie .
Bento, ty houby takrka nahradi maso a pro vegeteriany jsou naprosto vyborne. Ja je osobne take velice rada pouzivam, mam hodne receptu a to proto, ze mne chutnaji