Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
manek Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Maso osolíme a vložíme do pekáče s rozpuštěným máslem. Přidáme na plátky nakrájené žampiony (případně můžeme použít i jiné houby), podlijeme troškou vody a vložíme do středně předehřáté trouby. Po 30 minutách na každou porci masa položíme plátek pomeranče a přilejeme sójovou omáčku. Vložíme zpět do trouby a za občasného polévání výpekem dopečeme. Hotové maso vyjmeme, výpek mírně zahustíme trochou mouky, provaříme a podáváme.
Recept je z kategorií: Drůbež
Rýže, hranolky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pomerančová krůta na žampionech
Vyzkoušeli jsme, referát najdete v deníčku.
Je to opět jeden recept s kuchařky mojí babičky a jedlé to je!
2416 příspěvků 25.1.09 03:43
taky myslím, že to musí být moc, moc dobré. A oceňuji dostupnost surovin, to lze připravit téměř okamžitě…
Krásné sluníčkové jaro přeje Bona
358 příspěvků 25.1.09 03:43
To bude dobrota! Krůtu jsme měli dnes, ale co nejdřív vyzkouším
)