Recept Pomazánkové hermelíny

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hermelíny překrojíme, měkké vnitřky vydlabeme a spojíme v míse s pomazánkovým máslem. Obaly nevyhazovat. Dále přidáme kečup, utřený česnek s malým množstvím soli, pepř, pokrájené kapary, vymícháme, přidáme nasekané bylinky s chilli papričkou. Vydlabané vnitřky naplníme vzniklou hmotou, trochu kopečkem a přiložíme odříznuté protějšky hermelínu. Zbytkem bylinek posypeme naplněné hermelíny, posypeme mletou paprikou, zabalíme do původního balení a dáme do chladničky do druhého dne proležet. Zdroj: z mých výpisků.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 25.04.07 vloženo
  • 3136x zobrazeno

Ingredience

  • 4 ks Hermelínu (1 ks á 120 g)
  • 100 g pomazánkového másla
  • 1 PL kečupu
  • 2 a více stroužků česneku
  • pepř
  • špetka soli
  • kapary podle chuti
  • bylinky dle chuti, nejen do pomazánkového másla ale i na posypání celku
  • kdo rád může si přidat chilli papričku
  • paprika mletá červená na posyp.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánkové hermelíny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Hermelín ve víně

Nejlepší recepty

Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Štika na smetaně Štika na smetaně
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Gratinované brambory (DIA)* Gratinované brambory (DIA)*

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz