Recept Pomazánkové hermelíny

bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Hermelíny překrojíme, měkké vnitřky vydlabeme a spojíme v míse s pomazánkovým máslem. Obaly nevyhazovat. Dále přidáme kečup, utřený česnek s malým množstvím soli, pepř, pokrájené kapary, vymícháme, přidáme nasekané bylinky s chilli papričkou. Vydlabané vnitřky naplníme vzniklou hmotou, trochu kopečkem a přiložíme odříznuté protějšky hermelínu. Zbytkem bylinek posypeme naplněné hermelíny, posypeme mletou paprikou, zabalíme do původního balení a dáme do chladničky do druhého dne proležet. Zdroj: z mých výpisků.

Recept je z kategorií: Chuťovky

Nahlásit recept

  • 25.04.07 vloženo
  • 3319x zobrazeno

Ingredience

  • 4 ks Hermelínu (1 ks á 120 g)
  • 100 g pomazánkového másla
  • 1 PL kečupu
  • 2 a více stroužků česneku
  • pepř
  • špetka soli
  • kapary podle chuti
  • bylinky dle chuti, nejen do pomazánkového másla ale i na posypání celku
  • kdo rád může si přidat chilli papričku
  • paprika mletá červená na posyp.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánkové hermelíny

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Pečené papriky s česnekem Pečené papriky s česnekem
Dušené hovězí na bobkových listech - Boeuf étuvé au feuilles de laurier Dušené hovězí na bobkových...
Houbová smaženice Houbová smaženice
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz