Recept Pomazánka ze zbytků masa

(Hodnoceno 2x) Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Maso pomeleme spolu s okurkami a taveným sýrem. Přidáme plnotuč. hořčici a drobně nahrájenou cibuli. Osolíme, opepříme. Hodí se i na topinky :))

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 15.05.04 vloženo
  • 20327x zobrazeno

Ingredience

  • Zbytky vařeného či pečeného masa
  • kyselé okurky
  • tavený sýr
  • cibule
  • hořčice
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku
Odkaz na uvaření

Zuzka1973 27.03.17 10:40

Velmi dobrá pomazánka, maso použito vařené kuřecí z kostí, co jsem vyvařovala na vývar, bylo ho dost na to, abych ho mohla část nechat jak do polévky, tak na pomazánku - tu jsem připravila již včera večer, dnes už stačilo jen po ní sáhnout…
Jediná změna u nás ta, že jsem použila nastrouhaný sýr tvrdý, taveňákům holduji stále méně (nostalgicky vzpomínám, jak za mého dětství chutnal třeba Olympic či Javor…), doma dělané sice jsou na tom lépe, ale nebyl čas…

Jinak jsem nemlela… maso a cibuli jsem posekala na jemno jak to jen šlo a sýr a okurku jsem přistrouhala - i tak se pomazánka dobře spojila i dobře mazala na chléb.

Tentokrát tedy z masa vařeného - ale tuším, že daleko lepší to bude ze zbytků masa pečeného, takže až zbude kousek bůčku či krkovice, je to jasná volba, co s ním :)

Odkaz na uvaření

bajoo 07.11.16 19:10

pomazánka je velice dobrá

Diskuse k receptu Pomazánka ze zbytků masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek
Zuzka1973
2300 příspěvků 27.03.17 10:41

Velmi dobrá pomazánka, maso použito vařené kuřecí z kostí, co jsem vyvařovala na vývar, bylo ho dost na to, abych ho mohla část nechat jak do polévky, tak na pomazánku - tu jsem připravila již včera večer, dnes už stačilo jen po ní sáhnout… Jediná změna u nás ta, že jsem použila nastrouhaný sýr tvrdý, taveňákům holduji stále méně (nostalgicky vzpomínám, jak za mého dětství chutnal třeba Olympic či Javor…), doma dělané sice jsou na tom lépe, ale nebyl čas… Jinak jsem nemlela… maso a cibuli jsem posekala na jemno jak to jen šlo a sýr a okurku jsem přistrouhala - i tak se pomazánka dobře spojila i dobře mazala na chléb. Tentokrát tedy z masa vařeného - ale tuším, že daleko lepší to bude ze zbytků masa pečeného, takže až zbude kousek bůčku či krkovice, je to jasná volba, co s ním :)

georgehradec
378 příspěvků 01.11.13 12:32

Mám vařené vepřové maso z ocásků, tak udělám tuto pomazánku. :lol:

penda
4752 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pomazánka ze zbytků masa

udělána, připravena v lednici na víkendové labužničení! ;o)

Vložit nový komentář

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Hraběnčiny řezy Hraběnčiny řezy
Kuřecí stehna na kari s mandlemi Kuřecí stehna na kari s...
Cuketové placky Cuketové placky
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz