Recept Pomazánka ze zbytků guláše

Německá kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Pomazánka ze zbytků guláše

Postup

Z guláse odlejte omácku, maso (bez kostí) dejte do robotu/mixeru a za stálého pridávání omácky a másla mixujte az pomazánka dostane konzistenci asi jako pastika.
Do pomazánky vmíchejte petrzelku, ochutte solí a peprem, evt. cayennským peprem.

Tip: Místo robotu nebo mixeru se dá maso umlít na masovém strojku.

Recept je z kategorií: Pomazánky


Reklama

Nahlásit recept

  • 13.03.08 vloženo
  • 4278x zobrazeno

Čas přípravy

  • 15 minut

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 250 g veprového guláse
  • 50 g zmeklého másla
  • 1 PL nakrájené petrzelky
  • sul
  • pepr
  • evt. cayennský pepr

Doporučená příloha

  • Chléb, topinky.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka ze zbytků guláše

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Labužník housenka02
609 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pomazánka ze zbytků guláše.

… no jo, ale když u nás nikdy žádný guláš nezbyde…

 
Labužník handula02
634 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pomazánka ze zbytků guláše.

Tak to se mi líbí.

 
marmelada
1643 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Pomazánka ze zbytků guláše.

Tak tohle tady mělo být už minulý týden. Po mocných oslavám manželových narozenin nám zbylo guláše tolik, že jej nebudu vařit ještě asi půl roku…

Vložit nový komentář

Reklama


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pikantní těstoviny s dýní Pikantní těstoviny s dýní
Jarní ratatouille s česnekovými brambory Jarní ratatouille s...
Velikonoční nádivka Velikonoční nádivka
Koláč s jahodami Koláč s jahodami
Rebarborový crumble Rebarborový crumble

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz