Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Salám, cibuli, okurky, vajíčka, česnek nakrájíme nahrubo, vložíme do sekáčku, přidáme hořčici, lák z okurek, sůl, pepř, majolku, petrželku či pažitku a pulsor spustíme tolikráte, aby nám vznikla hrubá hmota, ne kaše. Pomazánka se také může mixovat, ale opatrně. Salámovo-sýrovou hmotu vložíme do mísy, dochutíme. Pokud by se zdála hutná, ještě naředíme co máme doma: mléko, kysaná smetana a pod. Příliš řídkou zahustíme syrovým strouhaným celerem nebo vařeným strouhaným bramborem, pro jistotu je mám vždy po ruce. Je to moc dobrá pomazánka jako podklad na chlebíčkovu veku. Zdroj: Iva K.
Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pomazánka ze Srnojed