Recept Pomazánka z telecího masa s vejcem (dia) Dia

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Oloupané, natvrdo uvařené vejce rozkrojíme, žloutek vyjmeme a vidličkou jej rozmělníme. Přidáme změklé máslo, hořčici, sůl, rozsekaný bílek, najemno umleté maso, nadrobno nakrájenou petrželku a vše pečlivě promícháme.

Očištěné, oprané a osušené ředkvičky nakrájíme na jemné nudličky, kterými posypeme připravenou pomazánku.

1 porce: S 4, T 6, E cca 530 kJ.

Čerpáno z Praktické ženy (6/1998).

Recept je z kategorií: Pro diabetiky


Reklama

Nahlásit recept

  • 03.07.08 vloženo
  • 2515x zobrazeno

Počet porcí

  • 2 porce

Ingredience

  • 1 natvrdo uvařené vejce
  • 10 g másla
  • 1 KL hořčice
  • špetka soli
  • 80 g vařeného telecího masa
  • petrželka
  • 100 g ředkviček.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka z telecího masa s vejcem (dia)

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Koláč a la piňa colada


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Zeleninová pomazánka Zeleninová pomazánka
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Pečený bůček s blumami Pečený bůček s blumami
Květáková polévka Květáková polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz