Recept Pomazánka z drůbežích jater

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a jatýrka na něm opečeme. Opečené kousky jater vybereme děrovanou naběračkou a do pánve dáme pomalu rozpustit zbytek sádla.
Mezitím játra rozmixujeme nebo rozsekáme v robotu úplně nahladko. Papriku nakrájíme na kostičky, mandle spaříme, oloupáme a také pokrájíme.
Játra spolu s paprikou a mandlemi vložíme zpět do pánve, promícháme a necháme v sádle trochu „provařit“ aby malounko změkla paprika.
Ochutíme pepřem, solí, připadně Podravkou (není třeba).
Přelijeme z pánve do nahřáté sklenice nebo do misky a necháme vychladit.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně


Reklama

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 3062x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g kuřecích nebo jiných drůbežích jater
  • 250 g vepřového sádla
  • 1 červená paprika
  • hrst mandlí
  • pepř
  • sůl
  • Podravka

Doporučená příloha

  • Černý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka z drůbežích jater

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Pečené uzené koleno Pečené uzené koleno
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Guláš z hlívy ústřičné Guláš z hlívy ústřičné
Grilovaný pstruh Grilovaný pstruh

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz