Recept Pomazánka z drůbežích jater

Kvetka Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a jatýrka na něm opečeme. Opečené kousky jater vybereme děrovanou naběračkou a do pánve dáme pomalu rozpustit zbytek sádla. Mezitím játra rozmixujeme nebo rozsekáme v robotu úplně nahladko. Papriku nakrájíme na kostičky, mandle spaříme, oloupáme a také pokrájíme. Játra spolu s paprikou a mandlemi vložíme zpět do pánve, promícháme a necháme v sádle trochu "provařit" aby malounko změkla paprika. Ochutíme pepřem, solí, připadně Podravkou (není třeba). Přelijeme z pánve do nahřáté sklenice nebo do misky a necháme vychladit.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 4064x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g kuřecích nebo jiných drůbežích jater
  • 250 g vepřového sádla
  • 1 červená paprika
  • hrst mandlí
  • pepř
  • sůl
  • Podravka

Doporučená příloha

  • Černý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka z drůbežích jater

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Vepřové s vejci a brambory Vepřové s vejci a brambory
Vaječný salát s pomeranči a řeřichou Vaječný salát s pomeranči a...
Květáková polévka Květáková polévka
Hruškový koláč Hruškový koláč

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz