Recept Pomazánka z drůbežích jater

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Kuřecí játra očistíme a nakrájíme na kousky. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a jatýrka na něm opečeme. Opečené kousky jater vybereme děrovanou naběračkou a do pánve dáme pomalu rozpustit zbytek sádla. Mezitím játra rozmixujeme nebo rozsekáme v robotu úplně nahladko. Papriku nakrájíme na kostičky, mandle spaříme, oloupáme a také pokrájíme. Játra spolu s paprikou a mandlemi vložíme zpět do pánve, promícháme a necháme v sádle trochu "provařit" aby malounko změkla paprika. Ochutíme pepřem, solí, připadně Podravkou (není třeba). Přelijeme z pánve do nahřáté sklenice nebo do misky a necháme vychladit.

Recept je z kategorií: Studená kuchyně

Nahlásit recept

  • 14.01.08 vloženo
  • 3276x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g kuřecích nebo jiných drůbežích jater
  • 250 g vepřového sádla
  • 1 červená paprika
  • hrst mandlí
  • pepř
  • sůl
  • Podravka

Doporučená příloha

  • Černý chléb

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka z drůbežích jater

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Uzené se zelím a hruškami Uzené se zelím a hruškami
Kuře na kapustě Kuře na kapustě
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Chléb s celerem Chléb s celerem
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz