Recept Pomazánka jako paštika

penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Syrová odblaněná, nejlépe vepřová játra, umeleme dvakrát na strojku spolu se studenými vařenými brambory, přidáme na tuku osmaženou, jemně pokrájenou cibuli, vejce, tuk a koření. Směs dobře promícháme a ve vymazané formě vaříme v páře 2 hodiny. *Poznámka:* Při přípravě většího množství můžeme zavařit v lahvích s víčky Omnia 2x po 40 minutách při 80 °C. Čerpáno ze sešitu Kuchařka pro nezaměstnané (1991).

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 01.06.05 vloženo
  • 6300x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g jater
  • 250 g brambor
  • 1 menší cibule
  • 1 vejce
  • 1 PL tuku
  • na špičku nože paštikového koření ("vyrobené podomácku":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=15798 nebo např. "Od Antonína":http://www.koreni.cz/content.php?page=spiceblends&page=listbyspiceblends&large_group=101 )
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka jako paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Bramborový guláš s kabanosem Bramborový guláš s kabanosem
Květákové placičky s majoránkou Květákové placičky s...
Pečené kuřátko s brusinkovou omáčkou Pečené kuřátko s...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Ostrý jazyk Ostrý jazyk

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz