Recept Pomazánka jako paštika

Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Syrová odblaněná, nejlépe vepřová játra, umeleme dvakrát na strojku spolu se studenými vařenými brambory, přidáme na tuku osmaženou, jemně pokrájenou cibuli, vejce, tuk a koření. Směs dobře promícháme a ve vymazané formě vaříme v páře 2 hodiny. *Poznámka:* Při přípravě většího množství můžeme zavařit v lahvích s víčky Omnia 2x po 40 minutách při 80 °C. Čerpáno ze sešitu Kuchařka pro nezaměstnané (1991).

Recept je z kategorií: Pomazánky z uzenin, masa a drůbeže

Nahlásit recept

  • 01.06.05 vloženo
  • 5866x zobrazeno

Ingredience

  • 250 g jater
  • 250 g brambor
  • 1 menší cibule
  • 1 vejce
  • 1 PL tuku
  • na špičku nože paštikového koření ("vyrobené podomácku":http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=15798 nebo např. "Od Antonína":http://www.koreni.cz/content.php?page=spiceblends&page=listbyspiceblends&large_group=101 )
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Pomazánka jako paštika

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Reveňový koláč Reveňový koláč
Gazpacho z cuket s vejcem - Gazpacho di zucchine e uovo Gazpacho z cuket s vejcem -...
Ořechový koláč Ořechový koláč
Vánoční pečená kuřata Jamieho Olivera Vánoční pečená kuřata...
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz