Recept Polský boršč 2

Pepino Polská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Polovinu očištěné červené řepy drobně pokrájíme, zalijeme šálkem vody, přidáme chlebové kůrky a necháme 3-4 dny kvasit. Maso vložíme do horké osolené vody a vaříme. K téměř měkkému masu přidáme na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a zbývající červenou řepu, rozetřený česnek a vaříme až maso a zelenina změknou. Maso vyjmeme a nakrájíme na kostičkya společně s procezeným kvasem je vložíme zpět do polévky. Krátce ji povaříme, dochutíme, sejmeme z ohně, vmícháme smetanu a podáváme.

Recept je z kategorií: Boršče

Nahlásit recept

  • 15.11.01 vloženo
  • 11350x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 250 g vepřového nebo uzeného masa
  • 80 g mrkve
  • 60 g petržele
  • 60 g celeru
  • 200 g červené řepy
  • několik chlebových kůrek
  • česnek
  • 1 dl kysané smetany
  • sůl

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Polský boršč 2

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka
Krkovička v lístkovém těstě (velikonoční pokrm) Krkovička v lístkovém těstě...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Jarní chřestový salát s ředkvičkami Jarní chřestový salát s...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz