Recept Polníček s uzeným pstruhem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Polníček s uzeným pstruhem

Postup

1. Brambory omyjeme a asi 20 min. vaříme. Rajčata omyjeme, osušíme, vyřízneme stopky a plody nakrájíme na dílky. Cibuli pokrájíme na kolečka. 2. Polníček omyjeme, očistíme a osuší­me. Filety z pstruha nakrájíme na menší obdélníčky. 3. Olej smícháme s octem. Brambory oloupe­me, dobře rozmačkáme a rozšleháme s olejem a octem. Zálivku podle chuti osolíme a opepříme. 4. Polníček v míse opatrně promícháme s rajčaty a cibulí. Přidáme nakrájeného pstruha a salát po­kapeme bramborovou zálivkou.

Recept je z kategorií: Rybí saláty

Nahlásit recept

  • 26.11.02 vloženo
  • 5801x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na osobu asi 180 kcal, 9 g bílkovin, 13 g tuků, 7 g sacharidů
  • 2 brambory
  • 8 malých rajčat
  • 3 cibule
  • 350 g polníčku
  • 4 filety uzeného pstruha (po 80 g)
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 6 lžic bilého vinného octa
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Polníček s uzeným pstruhem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Mandle s čokoládou Mandle s čokoládou
Kapustičky na slanině Kapustičky na slanině
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Rizoto s batáty Rizoto s batáty

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz