Recept Polníček s uzeným pstruhem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Polníček s uzeným pstruhem

Postup

1. Brambory omyjeme a asi 20 min. vaříme. Rajčata omyjeme, osušíme, vyřízneme stopky a plody nakrájíme na dílky. Cibuli pokrájíme na kolečka. 2. Polníček omyjeme, očistíme a osuší­me. Filety z pstruha nakrájíme na menší obdélníčky. 3. Olej smícháme s octem. Brambory oloupe­me, dobře rozmačkáme a rozšleháme s olejem a octem. Zálivku podle chuti osolíme a opepříme. 4. Polníček v míse opatrně promícháme s rajčaty a cibulí. Přidáme nakrájeného pstruha a salát po­kapeme bramborovou zálivkou.

Recept je z kategorií: Rybí saláty

Nahlásit recept

  • 26.11.02 vloženo
  • 5458x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na osobu asi 180 kcal, 9 g bílkovin, 13 g tuků, 7 g sacharidů
  • 2 brambory
  • 8 malých rajčat
  • 3 cibule
  • 350 g polníčku
  • 4 filety uzeného pstruha (po 80 g)
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 6 lžic bilého vinného octa
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Polníček s uzeným pstruhem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Těstoviny s lososem v krému Těstoviny s lososem v krému
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz