Recept Polníček s uzeným pstruhem

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Polníček s uzeným pstruhem

Postup

1. Brambory omyjeme a asi 20 min. vaříme. Rajčata omyjeme, osušíme, vyřízneme stopky a plody nakrájíme na dílky. Cibuli pokrájíme na kolečka. 2. Polníček omyjeme, očistíme a osuší­me. Filety z pstruha nakrájíme na menší obdélníčky. 3. Olej smícháme s octem. Brambory oloupe­me, dobře rozmačkáme a rozšleháme s olejem a octem. Zálivku podle chuti osolíme a opepříme. 4. Polníček v míse opatrně promícháme s rajčaty a cibulí. Přidáme nakrájeného pstruha a salát po­kapeme bramborovou zálivkou.

Recept je z kategorií: Rybí saláty

Nahlásit recept

  • 26.11.02 vloženo
  • 5136x zobrazeno

Čas přípravy

  • 50 minut

Počet porcí

  • 8 porcí

Ingredience

  • na osobu asi 180 kcal, 9 g bílkovin, 13 g tuků, 7 g sacharidů
  • 2 brambory
  • 8 malých rajčat
  • 3 cibule
  • 350 g polníčku
  • 4 filety uzeného pstruha (po 80 g)
  • 100 ml slunečnicového oleje
  • 6 lžic bilého vinného octa
  • sůl
  • pepř

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Polníček s uzeným pstruhem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme:

Nejlepší recepty

Zelené karí s kuřetem a chřestem Zelené karí s kuřetem a...
Těstovinový salát s houbami a polníčkem Těstovinový salát s houbami...
Krémové rizoto s brokolicí a sušenými rajčaty Krémové rizoto s brokolicí...
Šamorínský rožeň Šamorínský rožeň
Krémová celerová polévka Krémová celerová polévka

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz