Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
penda Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Na tuku zpěníme nadrobno rozkrájenou cibuli, přidáme dobře očištěnou nahrubo nastrouhanou kořenovou zeleninu a vše chvilku společně dusíme. Jakmile zelenina přijme barvu - zezlátne, přidáme k ní na nudličky nakrájenou slezinu, promícháme, zasypeme moukou, zalijeme vodou nebo vývarem (*i z kostky*), podle chuti přisolíme, okořeníme paprikou, majoránkou. Po sejmutí z ohně přidáme do polévky jemně krájenou petrželku. Čerpáno z knihy Receptář ve znamení zvěrokruhu (1989).
Recept je z kategorií: Masové polévky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Polévka ze sleziny (pro Vodnáře)