Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Louis Tuniská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Velice stará receptůra tuniských židů. Vydatná polévka hlavně používaná v zimě k snídani
nejlépe večer namočené boby zbavíme slupky. Oloupejte a nakrájejte brambory. Rozetřete česnek sesoli a přidejte papriku. Do hrnce se studenou vodou vložte, boby, brambory a rozetřený česnek se soli, paprikou a vařte až zeleninu lze snadno drtit lžici. Přepasírujte a okořeňte harissou, eventuelně soli a drceným kmínem, přidejte olivový olej a šťávu z citrolu zamíchejet a podávejte. Polévka má být krémovitá. Upozornění: jakmile přidáte kmín, již nevařte aby polévka nezhořkla.
Recept je z kategorií: Luštěniny
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Polévka z bobů - Bichra - Soupe de feves