Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Šári DE Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Polévka s kari a kuřecími kousky.
Nejdříve si v tlakovém hrnci uvaříme hovězí vývar, do hrnce vložíme hovězí hrudí, cibuli, 1-2 stroužky česneku, celer s listy, mrkve, pórek, nové koření, pepř a sůl. Doplníme vodu, abychom měli 4 l. Vaříme 30 min. Mezitím si připravíme zbylé cibule na kolečka, brambory na malé kousky, nastrouhaný zázvor a housku na kousky. Kuřecí prsa rozkrojíme podélně na stejně široké (řízky), jemně můžeme naklepat, osolíme a opepříme z obou stran, do misky dáme hořčici a med, zamícháme a touto směsí potřeme kuřecí (řízky) z obou stran. Papriku nakrajíme na proužky a ty ještě napůl, cherry rajčátka na půlky. Vezmeme misku se zbytkem medu a hořčice a přidáme kokosový krém, vymačkanou citrónovou šťávu, kari a smetanu (podle chuti). Vývar přecedíme, vše z něj dáme do misky a odložíme. Do vývaru přidáme připravené brambory, cibuli, nastrouhaný zázvor a housku, skořici, kari a vaříme do měkka. Následně rozmixujeme ponorným mixérem. Přidáme připravenou směs kari, citrónové šťávy, kokosového krému a smetany, necháme převařit. Mezitím orestujeme kuře na přepuštěném másle, aby bylo hnědé jako na grilu z obou stran, vyndáme jej a přikryjeme alobalem, na výpeku s přepuštěným máslem orestujeme papriky a cherry rajčátka. Do polévky nastrouháme mrkve z vývaru, přidáme trochu sojové omáčky, cukr, pepř a sůl podle chuti. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky. Polévku podáváme s kuřecími kousky, paprikou, cherry rajčátky a petrželí. Dobrou chuť :-)
Recept je z kategorií: Hovězí maso Polévky Prsa
propečený toastový chleba
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Hovězí vývar s kuřecími prsy, kari a kokosovým krémem
Admin Labužník.com,
máte recht!
Omlouvám se
Podobné nic neříkajíci vzdechy jako „Bóže.“ „Jsi na hlavu?“ „Fuj.“ atp. prostě mazat budu. Pokud člověk nemá čas k napsání kloudného příspěvku nesoucí určitou myšlenku, tak ať raději nepíše.
http://cs.wikipedia.org/wiki/Přepuštěné_máslo
Za to máslové sádlo se omlouvám, přeložila jsem si to z němčiny, jelikož to znám pouze z Německa. Pokus to takhle zjednodušíte „takze to varim ze 4l vyvaru? a do nej dam tri brambory a jednu papriku?“ tak je to samozřejmě nesmysl, ale kdyz se do talíře s polévkou přidá ta orestovaná paprika , cherry rajčátka a kuře…tak to smysl dává, samozřejmě vývaru se dá použít i méně
No, Viktorka mi nabourala koncepci mého komentáře, protože rozpustila předešlé komentáře. Warum?



Autorka reagovala na podiv cookie123 dotazem, zda to vařila…
Nevím, jak cookie123, ale já:
Ne, nevařil…
No, trošku si přijdu jako ten eunuch v harému: „ Kouříš cigarety bez nikotinu, piješ pivo bez alkoholu a kávu bez kofeinu, tak co ti, herdek, na mně vadí?“
Proč maso bez kosti?
Proč cibule bez slupky?
Proč tlakáč? Vaříte maso, nebo vývar?
Myslím, že s ohledem na to množství použitého koření a dochucovadel by úúúplně stačilo povařit 3ks Maggi v kostkách…
Teďkonc nerejpám: To jste vymyslela sama, nebo Vám někdo pomáhal?
takze to varim ze 4l vyvaru? a do nej dam tri brambory a jednu papriku? a absolutne netusim, co je myšleno pod vyrazem maslove sadlo … google zaryte mlci … ze by smichane maslo se sadlem?