Recept Pohankový jablečný koláč Dia Veg Bezlep
Monulie Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod
Veganský a bezlepkový koláč. Bez laktózy, bez lepku, bez vajec, bez cukru... a kupodivu jedlý. :)
Postup
Pohanku lámanku namočte přes noc do vlažné vody. Po 12 hodinách vylijte všechnu vodu a rozmixujte s tofu. Zamíchejte s medem podle chuti. Vymažte menší plech a nalijte na něj těsto. Pokryjte ho hustě měsíčky jablek a posypte skořicí. Pečte cca 20 minut - testujte špachtlí, dokud nebude suchá (stupně bohužel nevím, dělám v remosce).
- 16.03.15 vloženo
- 5537x zobrazeno
Počet porcí
- 12 porcí
Ingredience
- 100 g pohanky lámanky
- 1 balení obyčejného tofu
- 2-3 lžíce medu nebo stévie
- 2 lžičky mleté skořice
- 2 jablka
- olej na vymazání
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pohankový jablečný koláč
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pohankový jablečný koláč
7 příspěvků 19.3.15 18:21
Vida, tak to jsem nevěděla.
Díky!
1136 příspěvků 18.3.15 22:12
Remoska peče na 180°C.