Recept Pohanka se slaninou a brynzou
blamamka Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Postup
Pohanku propláchneme studenou vodou. Zalijeme ji asi 300 ml vody. osolíme a přivedeme k varu. Vaříme asi 3 minuty. Poté ji v zaklopeném hrnci dáme pod peřinu a 30 minut necháme bobtnat. Na rozpáleném oleji opečeme plátky slaniny. Přidáme kostičky cibule a prolisovaný česnek a orestujeme. Potom vmícháme pohanku a necháme ji prohřát. Nakonec do pohanky zamícháme rozdrobenou brynzu, sůl, pepř a odstavíme. Zdobíme řeřichou nebo pažitkou.
Recept je z kategorií: Luštěniny
- 03.07.07 vloženo
- 11770x zobrazeno
Ingredience
- 200 g pohanky
- 1 velká cibule
- 2-3 stroužky česneku
- 2 lžice oleje
- 200 g anglické slaniny
- 250 g brynzy
- sůl, pepř
- 4 lžice řeřichy nebo nasekané pažitky
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Pohanka se slaninou a brynzou
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Pohanka se slaninou a brynzou
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Nu, na toto se hodí těšit…
to si ukládám na pozdější časy, určitě je to moc jedlé, dík.