Recept Podžárka z vepřového masa

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Podžárka z vepřového masa

Postup

Maso nakrájíme na plátky, které naklepeme a pak nakrájí­me na nudle nebo na kostky. Ty potom rychle opečeme za stálé­ho míchání na rozpáleném tuku po všech stranách. Po osmažení přidáme nadrob­no nakrájenou cibuli a opět vše necháme zasmahnout. Do takto připraveného masa přidáme oloupané a na kostky nakrájené brambory a očištěné (bez stop­ky a okolí a bez vnitřku) papriky nakrájené na nudle. Opepříme, osolíme, přidáme třený česnek (podle chuti a zvyklostí), zalije­me vývarem a dusíme doměkka.

Recept je z kategorií: Kotlety

Nahlásit recept

  • 20611x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 400 g vepřové kýty
  • 20 g tuku (kdo může, dá sádlo)
  • 100 g ci­bule
  • 250 g brambor
  • 70 až 100 g zelené papriky
  • 1/2 až 3/4 litru vývaru (i z masoxu)
  • česnek
  • mletý pepř
  • sůl.

Doporučená příloha

  • Můžeme přikusovat (ale ne­ní to nutné) dobrý slaný rohlík.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Podžárka z vepřového masa

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Losos na kopru s medovou omáčkou Losos na kopru s medovou...
Vepřové medailonky s česnekovou omáčkou Vepřové medailonky s...
Plněné bramborové knedlíky anglickou slaninou se zelím Plněné bramborové knedlíky...
Cibulačka Cibulačka
Jahodový pohár Jahodový pohár

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz