Recept Podmáslí s mangem

pepicek Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Podmáslí s mangem

Postup

1. Jablečnou šťávu smícháme s podmáslím, medem, citronovou kůrou, zázvorem a mangovým sirupem. Naplníme do 4 vychlazených pohárů. 2. Plátky jablek a citronu nabodneme na špíry a ná­poj jimi ozdobíme. Rada: Podmáslí můžeme připravit pro změnu s po­merančovou nebo hroznovou šťávou. Vitaminy ovocných šťáv a vysoký obsah vápníku dodají novou energii po dlouhé protancované noci.

Recept je z kategorií: Nealko limonády a koktejly

Nahlásit recept

  • 26.02.03 vloženo
  • 6402x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • na osobu asi 130 kcal, 3 g bílkovin, 1 g tuků, 27 g sacharidů
  • 400 ml jablečné šťávy
  • 400 ml podmáslí
  • 2 lžíce teku­tého medu
  • 1 lžička strouhané citronové kůry
  • 1/2 lžičky mletého zázvoru
  • 4 lžíce mangového siru­pu
  • několik plátků jablka a citronu na ozdobu

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Podmáslí s mangem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Ostrý jazyk Ostrý jazyk
Smažená cibulová kolečka Smažená cibulová kolečka
Selská pivní polévka Selská pivní polévka
Cuketové placky Cuketové placky
Holandský řízek z vepřového bůčku Holandský řízek z vepřového...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz