Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
preclik Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kuřecí prsíčka nakrájíme přes vlákno na plátky, opepříme, pokapeme pomerančovou šťávou a dáme asi na půl hodiny marinovat. Zatím si oloupeme jablko a žampiony. Kapii a jablko zbavíme jadřinců a vše včetně cibulky (nebo pórku) nakrájíme na proužky. Na pánvi rozehřejeme olej a okapaná (to je nutné, kvůli restování) prsíčka orestujeme. Maso vyndáme a na oleji orestujeme cibulku, žampiony a kapii. Vrátíme maso, osolíme, podlijeme vodou se šťávou z marinování, přidáme nakrájené meruňky a dusíme. Nakonec přidáme jablíčko, které necháme jen trochu změknout. Pokud se nám zdá pokrm příliš sladký, zakápneme citronovou šťávou.
Recept je z kategorií: Prsa
rýže
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Podještědská kuřecí prsa
Vyzkoušeli jsme, moc nám chutnalo, komentář a fotky najdete v deníčku.