Recept Podhradské závitky

Slovenská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Z masa nakrájíme 4 řízečky, dobře je naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme paštikou a posypeme udušenými žampiony. Plátky přeložíme napůl a zajistíme párátkem. Opečeme je na oleji, podlijeme trochou vody a dusíme asi 10-15min. Přidáme zelený hrášek a ještě trochu podusíme. Podáváme horké.

Recept je z kategorií: Telecí maso

Nahlásit recept

  • 26.08.02 vloženo
  • 4322x zobrazeno

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g telecího stehna
  • 100g drůbeží paštiky
  • 100g dušených žampiónů
  • sůl a pepř
  • 100g oleje
  • 200g zeleného hrášku

Doporučená příloha

  • Brambory s máslem a zelenou petrželkou a kompot.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Podhradské závitky

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Slané zapékané hrušky se slaninou a parmazánem Slané zapékané hrušky se...
Květáková polévka Květáková polévka
Blesková jarní polévka Blesková jarní polévka
Chilli con carne Chilli con carne
Těstoviny s omáčkou z cuket - Con le zucchine Těstoviny s omáčkou z cuket...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz