Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bedla Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Žervé utřeme s majonézou, mlékem, hořčicí a pepřem. Přidáme spařená a oloupaná rajčata nakrájená na jemné kousky. Pak přidáme cibuli, kyselé houby a jablka - vše nakrájené na drobné kousky. Promícháme, dochutíme a podle hustoty můžeme ještě naředit mlékem nebo smetanou. Podáváme v misce vystlané hlávkovým nebo ledovým salátem, sypeme nakrájenou pažitkou či petrželkou.
Recept je z kategorií: Chuťovky
slané rohlíčky, loupáčky, tmavé pečivo atd.
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pochoutka z naložených hub
546 příspěvků 25.1.09 03:43
Nu, tak na tohle bych se těšil!!! A šlo by to bez mléka či smetany [někomu třeba dělá mléko či smetana problémy]? Mě by napadla třeba lžíce [polévková] suchého bílého vína [byť detektiv a labužník Nero Wolfe v časných detektivkách tvrdíval, že ke kyselým houbám víno nejde, později svůj názor na nějakém srazu labužníků změnil]… Každopádně je tento recept mezi mými oblíbenými.
ano, hořčice plnotučná …
358 příspěvků 25.1.09 03:43
Bedli, ta hořčice je, předpokládám, obyčejná, že? Díky G.
935 příspěvků 25.1.09 03:43
A to by byl výborný předkrm, do sektových skleniček, kousek opečené bagetky k tomu… hm, hm… Bedla se prostě nejmenuje bedla jen tak