Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
wydra Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
na nitky rozebrat krabí tyčinky, rozhodit na misku a víc pokropit citronovým olejem. Ozdobit a chuťovka je hotová.
Recept je z kategorií: Chuťovky
opečená bagetka
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Pochoutka z krabích tyčinek
Bento, daji se poznat i bez cteni obsahu, protoze cim vic Cina, tim min citit rybinou
Ale opravdu, nekdy jsou uz nektere na pohled jine, jinak „cervene“, treba jsou i kulatejsi, ba i drazsi !!
A ty uz vim, ze nekoupim.
Ty malo Cinske jsou pro me uz nad ramec pozivatelnosti i kdyz ten
citronovy olej s nimi dela divy !
Len taka poznamka k tym tycinkam, nejdem kritizovat mnozstvo Eciek co maju to je uplne jasne,
ale co som nevedel a jeden nas zakaznik co ma Sushi retazce ma upozornil.Vacsina je vyrabana v Cine a treba poriadne citat obsah !!! lebo tie kvalitne mozu mat az 60% ryb a smejdy len 15 %.
( nastavuju podla toho aka je objednavka …)
http://www.alibaba.com/…b_stick.html
521 příspěvků 21.11.11 23:37
Wydra
jojo, co je lnene, ja rada, i prosteradlo nebo uterky, orechy i olej, ale ryby, s dovolenim i bez, NEE, to budu uz radsi nadosmrti debil
521 příspěvků 21.11.11 23:19
Anitta zase nemusi prasky
misto toho si muzes dat par orechu, lnene
seminka, nebo lneny olej na salat apod… Nechapu, proc ne ryby, ja tedy nejim
kapra a ryby z farem, preferuju morske
ale tyhle krabi falesnaky si taky nekdy
dam 
Anitta, ale kvuli omega3 este nemusim jist ryby
http://www.zbozi.cz/?…
521 příspěvků 21.11.11 22:51
No, falesne krabi tycinky jsou z ryb, jako Alaska pollock, Cod, apod. ktere nemaji vyraznou chut. To se rozseka a spatla dohromady s ruznymi prirodnimi I umelymi prichutemi atd., dokone je tam prirodni krabi prichut. Asi tak v kratkosti, takze rybicky tam jsou.


Anitta radeji morske ryby, krevety…
Vzdyt je to zdravy, treba takova omega3 mnam!
Hmmmmm…tak to jsme na tom úúúplně přesně stejně…

Olejovky mám ráda taky… Ale..krabí nee ee…tedy spíše „krabí“
glamo, odkdy jsou krabi tycinky z ryb??
Pry je to sama mouka a nejaky E a co ja vim co
este? Ale ja nejaky „ryboviny“ jim. Treba sardinky v oleji, kterym peclive
ostriham ocasky, vyndam pater, dam na chleba s maslem a hodne cibule a citronu.
Pak mam rada z rybicek pomazanky a nektery kysely. Jen nesnasim neuzeny nebo
uzeny doma. Ale i tohle co jim, neni casto ! 
Bože, wydro…životní jistoty se hroutí..nic už není jak bývalo… Odkdy jíš ryby..?!
Zkusím.
Já strouhám na hrubém struhadle /ještě zmrzlé/, zakápnu citronem a míchám se zakysanou smetanou.