Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Pampeliska191 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Oloupané brambory uvaříme, osolíme, dobře rozmícháme, přidáme do nich trochu mléka, majoránky, pepře a zázvoru, kousek čerstvého másla a jemně rozsekané spařené sušené houby. Nakonec přidáme také jemně utřený česnek a vše zalijeme trochou mléka, řádně promícháme, skoro jako na kaši, a pak pečeme na dobře vymazaném pekáči. Je vhodný k čerstvým zeleninovým salátům.
Recept je z kategorií: Bramborové přílohy
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
31.10.12 15:57
Ač na plzeňsku bydlím, už další jídlo zde s tím přízviskem.
„plzeňský“ a já jej neznám
Ale co jsem dnes poznala, tak je to opět pro naši rodinku škoda… Protože
je to velice dobré a i když je to v přílohách, jako samostatný pokrm to
také nemělo chybu…
Jen jsem přidala trošku posekaného uzeného masa, co mi zbylo z polévky -
nebylo to vůbec „na škodu“, spíše naopak
Jako přílohu si to umím moc dobře představit ke kusu uzeného masa nebo
k vepřovým plátkům…
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plzeňský bramborový kuba