Recept Plzeňská růže

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibulku, přidáme kostičky nakrájeného bůčku, kolečka pórku a mrkve a krátce osmažíme. Do směsi zamícháme vajíčko a necháme srazit. Vepřové plátky naklepeme , osolíme, opepříme. Doprostřed klademe kopeček připravené náplně. Polovinu uzenky postavíme řeznou plochou na směs - její horní strana je nakrojená na 6 dílů. Maso přehneme ze všech stran kolem uzenky a stáhneme nití. Plech potřeme olejem, na něj narovnáme masové závitky uzenkami nahoru, přikryjeme alobalem a pečeme ve středně teplé troubě doměkka. Uzenka přitom jakoby rozkvete.

Recept je z kategorií: Plněné vepřové maso

Nahlásit recept

  • 5979x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1 hodina

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 4 plátky vepřové kýty
  • 1 střední cibule
  • 1 pórek
  • 1 mrkev
  • 1 vejce
  • 100 g uzeného bůčku
  • 2 uzenky (možno nahradit kabanosem)
  • olej
  • sůl
  • pepř

Doporučená příloha

  • Podáváme s vařeným bramborem nebo hranolky, ozdobíme zeleninou.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plzeňská růže

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Plzeňská růže

VersonP
1 příspěvek 25.1.09 03:43
Re: Plzeňská růže

vyborny recept znam uz dlouho ale vam ponekud unikla poenta tohoto receptu…proc se asi jmenuje plzenska ruze

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Středomořské krůtí špízy (BBQ) Středomořské krůtí špízy (BBQ)
Francouzské kmínové sušenky Francouzské kmínové sušenky
Žloutkové věnečky Žloutkové věnečky
Hermelín ve víně Hermelín ve víně
Třeboňský tataráček z kapra Třeboňský tataráček z kapra

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz