Recept Plněný patison II
penda Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup
Patison rozkrojíme, odstraníme jadérka, osolíme, naplníme připravenou nádivkou, vložíme do vymazané ohnivzdorné mísy, podlijeme masovým vývarem a upečeme. *Příprava nádivky:* Oba druhy masa nakrájíme a umeleme. Přidáme větší část drobně nakrájené cibule a rozetřený česnek. V rozehřátém sádle zpěníme zbytek nakrájené cibule, přidáme žampiony nakrájené na plátky a dusíme doměkka. Udušené žampiony přimícháme k masu, osolíme, okořeníme mletým pepřem, ochutíme drobně nakrájenou petrželovou natí, přidáme rozšlehaná vejce, podle potřeby strouhanku a všechno promícháme. Čerpáno z knihy Velká barevná obrazová kuchařka (1990).
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
- 09.09.04 vloženo
- 5704x zobrazeno
Počet porcí
- 4 porce
Ingredience
- 1 větší patison
- sůl
- 1 lžíce tuku na vymazání mísy
- masový vývar;
- *Nádivka:*
- 150 g vepřového masa
- 100 g telecího masa
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 PL sádla
- 100 g žampionů
- sůl
- mletý pepř
- 1 PL drobně nakrájené zelené petrželky
- 2 vejce
- strouhanka.
Tip redakce
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Podobné recepty
Uvařeno uživateli
Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotkuDiskuse k receptu Plněný patison II
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Naši partneři

eMimimino
Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz
Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz
Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz
Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz
Přečtěte si recept na Plněný patison II