Recept Plněný paprikový lusk

Pepino Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Postup

Roštěnec uvaříme a získáme kvalitní hovězí vývar, maso obereme a umeleme. Přidáme uvařenou rýži, utřený česnek se solí, pepř, majoránku, vejce, cibuli osmaženou na sádle. Vše promícháme a získanou hmotou naplníme papriky, které za mírného podlévání upečeme v troubě. Pro rajčatovou omáčku připravíme základ - na sádle zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, rajčata, bobkový list a vše dusíme doměkka. Na závěr přidáme kečup, dochutíme solí, octem, cukrem, dohustíme strouhaným perníkem, propasírujeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 28978x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězího roštěnce
  • 100g rýže
  • stroužek česneku
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • vejce
  • 4 zelené papriky
  • *na omáčku:*
  • 100g kořenové zeleniny
  • cibule
  • rajčatový protlak
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce sádla
  • trochu cukru a octa
  • 30g strouhaného perníku
  • 2 bobkové listy
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněný paprikový lusk

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Nejlepší recepty

Cuketové placky Cuketové placky
Zapečené brambory s cuketou Zapečené brambory s cuketou
Jarní špenát zapečený se sýrem Jarní špenát zapečený se sýrem
Rebarborový crumble Rebarborový crumble
Bílá ředkev plněná jehněčím masem Bílá ředkev plněná jehněčím...

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz