Recept Plněný paprikový lusk

Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Roštěnec uvaříme a získáme kvalitní hovězí vývar, maso obereme a umeleme. Přidáme uvařenou rýži, utřený česnek se solí, pepř, majoránku, vejce, cibuli osmaženou na sádle. Vše promícháme a získanou hmotou naplníme papriky, které za mírného podlévání upečeme v troubě. Pro rajčatovou omáčku připravíme základ - na sádle zpěníme cibuli, přidáme pokrájenou kořenovou zeleninu, rajčata, bobkový list a vše dusíme doměkka. Na závěr přidáme kečup, dochutíme solí, octem, cukrem, dohustíme strouhaným perníkem, propasírujeme.

Recept je z kategorií: Hovězí maso

Nahlásit recept

  • 23832x zobrazeno

Čas přípravy

  • 1,5 hodiny

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • 600g hovězího roštěnce
  • 100g rýže
  • stroužek česneku
  • cibule
  • sůl
  • pepř
  • majoránka
  • vejce
  • 4 zelené papriky
  • *na omáčku:*
  • 100g kořenové zeleniny
  • cibule
  • rajčatový protlak
  • 2 rajčata
  • 2 lžíce sádla
  • trochu cukru a octa
  • 30g strouhaného perníku
  • 2 bobkové listy
  • sůl

Doporučená příloha

  • Podáváme s knedlíkem.

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněný paprikový lusk

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Dnes doporučujeme: Karbanátky

Nejlepší recepty

Ledový salát s kuřecími prsíčky Ledový salát s kuřecími...
Hovězí pečeně na jalovci a pivu Hovězí pečeně na jalovci a...
Grilovaná vepřová žebra Grilovaná vepřová žebra
Candát s fíky a slaninou Candát s fíky a slaninou
Hermelín ve víně Hermelín ve víně

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Recept na jídlo

recepty, jídlo, vaření
www.receptnajidlo.cz