Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Labužník housenka02 Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Kapra zbavíme šupin, vykucháme, umyjeme a okořeníme. Dvě samostatné porce osolíme, vložíme na rozehřátý olej a z obou stran opečeme. Po vychladnutí je důkladně vykostíme.Kostičky rohlíku přelijeme mlékem a necháme rozmočit. Žampiony nakrájíme na plátky, slaninu na nudličky, cibuli nadrobno a vše osmahneme na másle. Přidáme plátky česneku, oprané mlíčí nebo jikry, vymačkaný rohlík, vejce a pokrájené maso z opečených porcí. Směs osolíme, okořeníme a důkladně promícháme. Touto směsí naplníme vykuchaného a okořeněného kapra. Otvor sešijeme nebo spíchneme jehlicemi. Rybu vložíme do tukem vymazaného pekáče a pečeme dozlatova. Podle potřeby podléváme aby se nepálila kůže.
Recept je z kategorií: Ryby
vařené brambory, bramborový salát
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněný kapr