Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
bona Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Hermelíny podélně rozkrojíme a vydlabeme vnitřky. Cibulku nakrájíme nadrobno a zpěníme ji na másle nebo na oleji. Přidáme jemně nakrájené žampiony (čerstvé), podusíme a přidáme kostičky šunky. Odstavíme a vmícháme lžíci brusinkového kompotu. Směs necháme vychladnout a poté jí naplníme vydlabané hermelíny. Pevně přiklopíme, obalíme v těstíčku, připraveném z rozšlehaného vejce, piva, špetky muškátového oříšku a hladké mouky a následně obalíme ve strouhance. Krátce osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova. Vydlabané vnitřky sýrů rozpustíme na nízké teplotě v kondenzovaném mléce a případně dosolíme. Porce smaženého sýra podáváme zčásti přelité omáčkou.
Recept je z kategorií: Smažené sýry
šťouchané brambory a brusinky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněný hermelín v pivním těstíčku