Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Alis Česká kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail
Tymián zaliji trochou bílého vína a nechám koupat.
Pokud bych měla čerstvý, pouze nasekám a na bílé víno zapomenu.
Jablka oloupu, nakrájím na drobné kousky, zakápnu citrónem. Ančovičky
také nasekám nadrobno. Smíchám s jablky a tymiánem, směs rozdělím na
čtyři díly.
Pstruhy omyji, osuším, bříška osolím a opepřím. Kůži naříznu velmi
mělkými zářezy v cca půlcentimetrových vzdálenostech. Vložím do
bříšek čtvrtinu směsi. Těla rybiček obalím slaninou, vložím na plech
vyložený pečícím papírem a vytřený tenoulinkou vrstvou másla nebo oleje
(nejlépe olivového).
Peču v předehřáté troubě přibližně 20 minut, v polovině pečení je
možné ryby obrátit nebo zapnout horní ohřev a jakoby ogrilovat.
Ideální příloha: " kuskus„:“https://www.labuznik.cz/recipe.php?ID=32684"TARGET =_new plus grilovaná zelenina dle vlastního výběru
Recept je z kategorií: Ryby
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
24.03.12 14:37
…až na ty kosti. Ale rodina chválila.
Líbí se mi Uvaření se již líbí 1 labužníkoviOdebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Opětovně geniální recepis, i když na ryby nejsem, máš to skvělé. Miloš