Recept Plněné žampiony mletým masem

aneb Plněné žampiony

janinka2 Do oblíbených Chci uvařit Tisk

Úvod

Tuto pochoutku jsem také mnohokrát vyráběla na praxi:-)

Postup

Připravíme si mleté maso,okořeníme.Vezmeme žampiony,oddělíme nožičky,očistíme hlavičky.Přichystáme si trojobal - mouku,vejce rošlehané,strouhanku.Vždy vezmeme hlavičku žampionu,naplníme ji trochou mletého masa a celé obalíme v trojobale a skládáme na vymaštění pekáč.Předehřejeme si troubu na asi 200°C.Žampionky pečeme v troubě dokud nezezlátnou.Pak si je na talíři podle chuti dosolíme...Dobrou chuť:-)

Recept je z kategorií: Houby

Nahlásit recept

  • 12.03.10 vloženo
  • 27978x zobrazeno

Čas přípravy

  • cca 60min.

Počet porcí

  • 4 porce

Ingredience

  • žampiony
  • mleté maso
  • strouhanka
  • hladká mouka
  • cca 3 vejce
  • sůl
  • tuk na vymazání plechu
  • majoránka a koření na maso

Doporučená příloha

  • Brambory,bramborová kaše…

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Podobné recepty

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné žampiony mletým masem

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

Váš příspěvek

Přečtěte si recept na Plněné žampiony

sveva
751 příspěvků 13.3.10 03:25
Re: Plněné žampiony

Až to bude nutné, uvedu předešlé komentáře jako krásný příklad dobré diskuze k receptu. Děkuji všem třem děvčatům.
Zdravím.

dag
546 příspěvků 13.3.10 03:04
Re: Plněné žampiony

Tím, co navrhuje AnickaV by žampionové hlavičky jistě získaly a já to zítra zkusím.
Postříkám hlavičky olejem a na některé dám kousíčky slaniny. Už se těším.
Dobré kuchařky mají dobré nápady.

anickav
2904 příspěvků 13.3.10 00:58
Re: Plněné žampiony

Ja by som šampiňóny postriekala olejom…alebo prikryla plátkom slaniny…aspoň ja to tak robím pri zapekaní plnených hlavičiek…

dag
546 příspěvků 13.3.10 00:12
Re: Plněné žampiony

souhlasím s Marmeládou.
Ale jinak to je dobrý nápad.Já něco podobného dělám, ale smažím na pánvi a tento postup se mně zdá mnohem lepší.
Zdravím

marmelada
1642 příspěvků 12.3.10 23:26
Re: Plněné žampiony

Myslím, že by bylo dobré nasekat nožičky žampionů do mletého masa. Namísto majoránky doporučuji nasekanou nať petržele, víc podtrhne chuť žampionů.

Vložit nový komentář

Nejlepší recepty

Pomerančové rizoto nasladko Pomerančové rizoto nasladko
Zelí s jablečným cidrem Zelí s jablečným cidrem
Vepřové podzimní závitky Vepřové podzimní závitky
Brokolicová polévka se smetanou Brokolicová polévka se...
Tatranské kuře Tatranské kuře

Naši partneři

eMimimino

Těhotenství, děti, rodina www.eMimino.cz

Vitalion.cz

Zdraví, životní styl www.vitalion.cz

Arome.cz

Parfémy, kosmetika www.arome.cz

Módnípeklo.cz

Trendy, módní tipy www.modnipeklo.cz