Recept Plněné skopové hrudí

Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk Na e-mail

Postup

Skopové hrudí vykostíme, nožem uděláme napříč zářezy, potřeme solí i v zářezech a z vnitřní strany celé potřeme nádivkou. Hrudí zavineme, převážeme, dáme s máslem do zapékací misky, trochu podlijeme vodou a pečeme asi 2 hodiny. V závěru misku odkryjeme, aby se maso opeklo.

Nádivka:
Smícháme strouhanku, tymián, petrželku, šnitlík, pepř, vejce, zvlhčíme mlékem, trochu osolíme a vymícháme nádivku.

Anglický název receptu je „Stuffed Roast Breast of Mutton“.

Recept je z kategorií: Skopové maso


Reklama

Nahlásit recept

  • 09.02.07 vloženo
  • 5041x zobrazeno

Ingredience

  • 1,5 kg skopového hrudí (může být i jehněčí)
  • 1 hrnek strouhanky
  • 1 lžíce tymiánu
  • 1 lžíce čerstvé hladké petrželky
  • 1 lžíce šnitlíku
  • mletý pepř
  • sůl
  • 2 vejce
  • mléko
  • 150 g másla

Doporučená příloha

  • noky

Tip redakce

Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.

Uvařeno uživateli

Vyzkoušel jsem tento recept Přidat hodnocení nebo fotku

Diskuse k receptu Plněné skopové hrudí

Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění

 Váš příspěvek

Reklama

 
Manana
1515 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Blanko děkuji!

 
blanca.xy
647 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

Pažitka :-).

 
goralka
270 příspěvků 25.01.09 03:43
Re: Plněné skopové hrudí

prosím, čo je šnitlík???

Vložit nový komentář

Reklama

Dnes doporučujeme: Horké maliny se zmrzlinou


Reklama


Reklama

Nejlepší recepty

Vepřovo-kuřecí roláda s čerstvým špenátem Vepřovo-kuřecí roláda s...
Mrkvový salát Mrkvový salát
Bramboráky s bylinkovým krémem Bramboráky s bylinkovým krémem
Karbanátky Karbanátky
Trojité placičky - Gallette triple Trojité placičky - Gallette...

Naši partneři

Vitalion

zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz

eMimino

těhotenství, děti, rodina
www.emimino.cz

Jarmark

bazar, oblečení, hand made
www.jarmark.cz