Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
Manana Britská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Skopové hrudí vykostíme, nožem uděláme napříč zářezy, potřeme solí i v zářezech a z vnitřní strany celé potřeme nádivkou. Hrudí zavineme, převážeme, dáme s máslem do zapékací misky, trochu podlijeme vodou a pečeme asi 2 hodiny. V závěru misku odkryjeme, aby se maso opeklo. Nádivka: Smícháme strouhanku, tymián, petrželku, šnitlík, pepř, vejce, zvlhčíme mlékem, trochu osolíme a vymícháme nádivku. Anglický název receptu je "Stuffed Roast Breast of Mutton".
Recept je z kategorií: Skopové maso
noky
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněné skopové hrudí
Blanko děkuji!
Pažitka
.
273 příspěvků 25.1.09 03:43
prosím, čo je šnitlík???