Vitalion
zdraví, nemoci, léčení
www.vitalion.cz
toffo Italská kuchyně Do oblíbených Chci uvařit Tisk
Jemně pokrájený chleba smočíme v mléce, smícháme s rozdrobeným tuňákem, nasekanou petrželkou, kapary, vejcem, mírně osolíme, opepříme a směsí naplním omyté papriky, které předem zbavíme stopek a jader. Na oleji v ohnivzdorné míse zpěníme pokrájenou cibuli, na ni dáme plněné papriky, podlijeme vývarem a v mírně vyhřáté troubě přikryté pod pokličkou pečeme asi 30 min. Papriky jsem pekla i bez cibulového základu, jen na oleji, je to také dobré. Italská kuchařka - Karina Havlů
Recept je z kategorií: Zeleninová jídla
celozrnné, slunečnicové pečivo
Na AkčníCeny.cz najdete, kde seženete nejlevnější suroviny k tomuto receptu.
Odebírat nové komentáře a uvaření tohoto receptu do upozornění
Přečtěte si recept na Plněné papriky po neapolsku